Les nostres Solucions

El nostre equip ha desenvolupat diverses Solucions.
La nostra suite de solucions és la més completa i robusta gamma de programes informàtics per als professionals del sector dels recanvis d'automoció. Tots els nostres programes estan integrats entre si per oferir solucions globals a les necessitats de la gestió del negoci.

Per què triar-nos?

1

Per la feina que realitzem a cada client.

Fem bé la nostra feina i estem satisfets. Els nostres clients ens valoren per això.

2

La qualitat i fiabilitat en els nostres projectes, són metes assegurades.

A cada esforç que realitzem en el nostre treball, busquem el més alt grau de qualitat i fiabilitat.

3

Compromís i Resultats són les qualitats que ens caracteritzen.

Ens comprometem a cada tasca a realitzar i la seva fi són els resultats que obtenen els nostres clients.

4

El resultat final al nostre treball: Satisfacció.

Tots els nostres esforços estan bolcats en la satisfacció dels nostres clients.

Els nostres productes

skrit GestiónSKRIT és un programa informàtic de gestió, dissenyat per a la distribució de recanvis de l’automòbil. El sistema s’ha desenvolupat mitjançant tecnologia informàtica avançada i amb característiques del sector de la postvenda. Adaptem i actualitzem permanentment el programa en funció de cada client on s’implementa. El programa s’integra amb el catàleg de peces de recanvi TecDoc. Els diferents mòduls de SKRIT es comuniquen entre ells, per aconseguir l’optimització de la càrrega diària de treball. Tots els processos de SKRIT permeten configurar el programa segons les necessitats de cada client i faciliten la informació financera necessària per a la millor presa de decisions a nivell empresarial. La millor publicitat del mateix són els nostres Clients, donat l’alt grau de satisfacció que genera entre ells.

skrit Onlineskrit Online és el nou Mòdul Online que millora i optimitza la comunicació entre un distribuïdor de recanvis de l’automòbil i els seus clients. Està dirigit a clients i del Distribuïdor per poder centralitzar mitjançant el canal d’Internet totes les operacions entre el Proveïdor i els seus Clients. El sistema, està totalment integrat amb l’aplicació SKRIT Gestió, possibilitant la venda i tramitació de comandes amb les mateixes condicions definides en Skrit gestió. Els clients visualitzen l’estat de les seves comandes, albarans i factures electròniques i fins i tot les estadístiques de les seves transaccions. Skrit Online està integrat amb el catàleg de peces TecDoc, permetent realitzar recerques de referències, visualitzant l’estoc i preu de venda directament sobre el catàleg i exportar la cistella de la compra cap Skrit Online per confirmar la venda o la comanda.

skrit CatálogoSKRIT DOCNET és un programa informàtic que suministra als seus usuaris dades actualitzades i completes per a la identificació i comanda de peces de recanvis d’automòbil.

skrit TalleresSKRIT Tallers Stall, és un programa de gestió de tallers d’Automòbils que permet administrar totes les funcionalitats necessàries per administrar un taller. Consta de diversos mòduls per al seguiment dels clients i vehicles del taller. Permet la realització d’ordres de reparació, pressuposts i albarans de client i la seva posterior facturació. Permet també la generació d’albarans i factures de proveïdor. El seguiment dels recanvis del taller, stocks i preus de compra i venta. El seguiment de l’històric dels vehicles. La gestió de cobros i pagaments de les factures de client i proveïdor respectivament. Per altra banda, també té un sistema de impresió de documents personalitzat (logotips, tipus de moneda i imposts personalitzables). Una agenda personalitzada per qualsevol tipus de ús del taller com reunions, revisions de itv, reparacions, etc. A més permet tot tipus de consultes i estadístiques dels documents. El principal valor del programa consisteix en la seva simplicitat de ús amb les màximes prestacions posibles.


skrit DocumentalSKRIT Documental. És un servei de windows que inclou diferents mòduls. Les funcionalitats més importants d’aquest servei són l’enviament de factures per email, la lectura de albarans per codi de barres, el seu enllaç amb una base de dades documental i la seva distribució en directoris per data. Inclou també un mòdul per enviar consultes per ftp i crear fitxers amb els resultats de les consultes.