Qui Som?

Som la consultoria en Tecnologies de la Informació per al sector de l’automoció, en concret per a empreses distribuïdores de recanvis d’automòbils. Dissenyem i creem solucions totalment orientades al sector.Nuestra política tecnològica és: innovar i aplicar les tècniques de desenvolupament necessàries per als nostres productos.Creamos aplicacions eficients, potents i amigables tenint en compte els estàndards de desenvolupament més robustos i professionals del mercat de les noves tecnologies . El resultat de tot això són productes potents, integrats i especialment desenvolupats per als nostres clients.

Des de l’inici, hem anat evolucionant i adaptant la nostra metodologia de treball per especialitzar-nos en els diferents perfils i necessitats de les empreses distribuïdores de recanvis d’automòbils, integrant els seus processos de negoci i els seus entorns tecnològics (la seva força de vendes, la seva xarxa d’oficines, seus propis clients ...).

Encara que els nostres èxits en el sector són àmpliament reconeguts, tenim present que el temps i la necessitat d’evolució són continus. Per això, seguirem apostant pel nostre creixement a nivell intel · lectual, expansió de la nostra empresa i la formació continuada del nostre equip.

En aquests moments volem ser la consultoria informàtica líder i referent per a empreses distribuïdores de recanvis d’automòbils, distingint per aportar les millors i més innovadores solucions tecnològiques amb una qualitat de servei excel · lent per als nostres clients.

La nostra missió és atendre les necessitats funcionals de cada un dels nostres Clients per promoure i desenvolupar respostes tecnològiques altament innovadores, amb el més alt grau de qualitat i fiabilitat, adaptant perfectament a cada un d’ells

Per què triar-nos?

1

Per la feina que realitzem a cada client.
Fem bé la nostra feina i estem satisfets. Els nostres clients ens valoren per això.

2

La qualitat i fiabilitat en els nostres projectes, són metes assegurades.
A cada esforç que realitzem en el nostre treball, busquem el més alt grau de qualitat i fiabilitat.

3

Compromís i Resultats són les qualitats que ens caracteritzen.
Ens comprometem a cada tasca a realitzar i la seva fi són els resultats que obtenen els nostres clients.

4

El resultat final al nostre treball: Satisfacció.
Tots els nostres esforços estan bolcats en la satisfacció dels nostres clients.

El nostre Historial

1998

La nostra empresa inicia la seva marxa comercial amb el desenvolupament del nostre programa de gestió per recanvistes d’automòbils SKRIT.

2008

Segon item d’importància per al desenvolupament de la nostra empresa, instal · lem el nostre producte per a venda en línia de recanvis d’automòbils dirigit als distribuïdors de recanvis.

2011

Continuant en els desenvolupaments per als nostres clients, instal · lem el primer programa de gestió per Tallers, accedint directament als recanvis dels majoristes.

2012

Seguint en la nostra vocació d’innovació en els nostres sistemes, desenvolupem la botiga online per recanvistes d’automòbils.