Consultoria

Des de l’inici, treballem conjuntament amb els nostres clients en l’anàlisi de les activitats, projectes i idees que conformen l’estratègia que es pretén desplegar.

Anàlisi

El nostre servei d’anàlisi i diagnòstic ens permet trobar deficiències i les seves causes, per formular accions correctives mitjançant un pla acordat amb el client

Estratègia

És de vital importància crear una estratègia de servei que identifiqui a la seva empresa i la converteixi en la millor alternativa per als seus clients.

Benvinguts a la nostra empresa!

SKRIT, és l’empresa que no el deixarà indiferent. Som l’empresa dedicada al sector de l’automoció en concret al desenvolupament de programari de gestió per a empreses distribuïdores de recanvis d’automoció.

Ens hem capacitat com a empresa consultora en Tecnologies de la Informació per al sector de l’automoció, en concret per a empreses distribuïdores de recanvis, dissenyant i creant solucions totalment orientades a les necessitats concretes dels nostres clientes.
 La nostra política tecnològica és molt clara: innovació i aplicació de les tècniques de desenvolupament necessàries per als nostres productes. Creem aplicacions eficients, potents i amigables tenint en compte els estàndards de desenvolupament més robustos i professionals del mercat de les noves tecnologies. 

El resultat de tot això són productes potents, integrats i especialment desenvolupats per als sistemes dels nostres clients
Llegir Més

Últimes notícies